99298888 post@realmat.no

Sommerfest

Sommerfest i Oslo sentrum

sommerfesten i høyden

Skal du arrangere fest så hvorfor ikke gjøre det storslått? Ta med kolleger og venner på Oslos tak, RoofGarden! Ta kontakt med oss så skreddersyr vi meny til ditt selskap.

Oslo Sentrum

 Lokalisert mitt i Oslo sentrum er RoofGarden perfekt for årets sommerfest.  Når solen skinner ute og maten blir servert på et av Oslos fineste steder å holde selskap, så garanterer vi topp stemning.

Tid for sommer

Når våren kommer og været blir varmere går tankene mot hvite strender, iskald drikke, grillmat og god stemning. Oslo våkner til live! På samme måte som med jula er sommeren da vi tenker at det passer med en real fest. Det er da man skal klappe seg selg på skulderen for en god jobb, og sommerfesten er et klapp på skulderen fra sjefen. På sommerfesten skal alle slappe av i hyggelig lag. Organiseringen av festen hjelper vi gjerne til med! På RoofGarden har vi hatt mange sommerfester og vi gleder oss like mye som alle andre til å feire at sola har kommet! 

budsjett

Om dere planlegger firmafest ønsker man selvsagt at alt skal blir best mulig innenfor de rammene som legges vet vi dette på forhånd vil det bidra til at vi at vi skal kunne hjelpe på best mulig måte. Så er det jo ofte greit å  lage et budsjett siden en sommerfest fort kan “ta litt av”. Derfor kan vi hjelpe til med planleggingen av dette. 

Velkommen

Når dere har bestemt hvilken dato dere skal ha sommerfesten så send oss gjerne en henvendelse. Kom gjerne på befaring, eller vi kan sende mer info. Vi ser frem til neste fest! 

en real fest

Uten god mat og god drikke blir det ikke skikkelig fest! Real Mat sørger for at dere er i gode hender under hele kveden. Vi kan lage en skikkelig grillfest, eller om dere ønsker en mer luksusvri med flere retters gourmetmat kan vi selvsagt ordne det. Målet våres er at dere skal nyte kvelden – og vi skal sørge for å skape den avslappende følelsen.

Se gjerne våre menyer her!

 

KOntakt oss

Dersom du lurer på noe, ønsker å se lokalet eller ønsker å booke så ta kontakt med oss.

Besøk oss

Mariboes gt 13

0183 Oslo

 

Åpningstider

M-F: 18 – 24

Sat: 15 – 24